PAGESAT ONLINE

Bli bileta online me EasyPay.
Pas blerjes me butonin EasyPay, Visa ose MasterCard biletat do të dërgohen në E-mail tuaj. Gjithashtu do t'ju shfaqet edhe butoni për shkarkim direkt.PIKAT E SHITJES FIZIKE NE SHQIPERI

1. Kliko për të parë pikën më të afërt EasyPay ku mund të blini biletat fizikisht.
Tel: +355 42 264982 / Cel: +355 68 40 71 130 / +355 69 40 22 244
info@easypay.al | easypay.al


2. Në hyrje të Liqenit, ana e Gardës, ora 10:00 – 20:00

RREGULLORE

Blietat e blera nuk rimbursohen. Paraqituni së paku 60 min para orës së fillimit në ambientet e koncertit. Nuk lejohen ushqimet dhe pijet e sjella nga jashtë.
Nuk lejohet shkopi për selfie (selfie stick), kamera dixhitale, tableta. Nuk lejohen vegla/pajisje që bëjnë zhurmë ose dritë (bilbila, elektrikë, lazer, etj.) Ndalohen dhe fishekzjarret.
Nuk lejohen çantat e mëdha, stola, objekte hekuri. Rreptësisht të ndaluara armët, përfshi të ftohtat apo objekte të ndryshme me majë ose të mprehta. Ndalohet çdo substancë e paligjshme.
Nuk lejohet duhani në ambjentet e koncertit. Hedhja e objekteve drejt skenës është e ndaluar rreptësisht. Mosha e lejuar është 10 vjeç e lart.
* Këto janë rrugët e vetme zyrtare për të siguruar biletën. Nëse i siguroni në mënyra jo zyrtare mbani përgjegjësi personale për refuzim në festival.